Achter de schermen bij Succes met je Webshop

Op deze pagina vind je allerlei artikelen van/over mij persoonlijk. Een kijkje achter de schermen bij Succes met je Webshop.

Top 10 best gelezen blogs van afgelopen halfjaar

Ik vind het leuk om af en toe uitgebreid in Google Analytics rond te snuffelen en om te kijken welke blogs nou eigenlijk goed gelezen worden en welke minder populair zijn. Ik maak hieronder een overzicht van de best gelezen blogs van afgelopen half jaar....

Lees meer

Sfeerimpressie: Boost je Webshop Live Event 2018

Op zaterdag 10 maart 2018 was het zover, het allereerste Boost je Webshop Live Event! In een prachtige villa in Amersfoort kregen enthousiaste webwinkeliers een dag lang heel veel tips en inspiratie voor hun webwinkel. Daarnaast lanceerde ik samen met Gea het BOOST...

Lees meer

Terugblik op 2017 en vooruit kijken naar 2018

Het jaar is bijna voorbij. Tijd om terug te kijken én om alvast vooruit te kijken dus! Ik ben super blij en trots dat ik afgelopen jaar weer vele webwinkeliers heb mogen helpen met het laten groeien van hun bedrijf. Zowel via mijn (online) cursussen als via de...

Lees meer

Mijn dromen komen uit – en de jouwe?

Al een tijd heb ik twee dromen: ik wil een magazine maken voor webwinkeliers. Niet zomaar een blaadje, maar echt een luxe, glossy magazine met informatieve stukken, inspirerende interviews met webwinkeliers, columns van bekenden uit deze branche en vooral bomvol tips...

Lees meer

Ecommercerun 2017 – Loop jij mee?

Op zondag 15 oktober 2017 is het zover en vindt de jaarlijkse Ecommercerun plaats. Voor de zesde keer alweer. Loop jij dit jaar ook mee tijdens dit sportieve evenement voor webwinkeliers? Hardloopevenement voor e-commerce branche De Ecommercerun is een...

Lees meer

Winactie! Maak kans op deelname Webwinkel Zomerschool

Ik wil deze zomer iets speciaals doen. Daarom maak jij kans op een geweldige prijs! Speciaal voor jou als volger heb ik een winactie opgezet. Zodat jij kans maakt om deze zomer je webwinkel echt een boost te geven en je omzet te verhogen. Je kunt mijn...

Lees meer

Webwinkel Club helpt ambitieuze webwinkeliers groeien

YES! Vandaag - 1 juni 2017 - open ik officieel de virtuele deuren van de Webwinkel Club. In deze online community vind jij als ambitieuze webwinkelier alles wat je nodig hebt om je webwinkel te laten groeien. Je kunt er je kennis vergroten door het volgen van online...

Lees meer

WordPress webwinkel: voor- en nadelen op een rij

Begin deze maand heb ik met mijn eigen webwinkel de overstap gemaakt van kant en klare webwinkelsoftware (Shoptrader) naar de open source software van Wordpress + Woocommerce. Ondanks dat ik nog altijd super tevreden ben over de mogelijkheden en de service van...

Lees meer
Pagina 1 van 3123

Hi! Ik ben Astrid van Kollenburg. Ik help ambitieuze webwinkeliers bij het vergroten van hun naamsbekendheid, klantenkring en omzet. Zodat zij meer plezier uit hun werk halen en zichzelf een lekker salaris kunnen uitbetalen.

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Filter by Categorieën
Achter de schermen
Business
Conversie
Gebruiksvriendelijkheid
Productfoto's
Webteksten
Geen categorie
Google Analytics
Logistiek
Marketing
Affiliate Marketing
Bloggen
Content Marketing
E-mail Marketing
Offline Promotie
Persberichten
Social Media
Mindset
Reviews & Interviews
SEO
Linkbuilding
Webwinkel
Webwinkel Dagboek
Webwinkel starten
Filter by Tags
external
grouped
simple
subscription
variable
Variable Subscription