Succes met je Webshop - Astrid van Kollenburg

Over Astrid van der Made

E-commerce expert & auteur Meer verdienen met je webshop

Over Astrid

Ik ben Astrid van der Made, de expert achter Succes met je webshop. Met mijn twee dochters woon ik in Middelbeers, een dorp tussen Eindhoven en Tilburg.  Eigenlijk ben ik afgestudeerd als Medisch Bioloog. Ja, ik heb een behoorlijke omweg gemaakt. Ik zal in vogelvlucht laten zien hoe ik van medisch bioloog naar webwinkel expert ben gegaan.


In 2010 ben ik, naast mijn opleiding, mijn eerste webwinkel gestart waarin ik sieraden en modeaccessoires verkocht. Eigenlijk deed ik maar wat. Ik probeerde allerlei marketingmethoden en strategieën uit. Sommigen succesvol, anderen totaal niet. Het ging mij niet snel genoeg, dus ik volgde een cursus SEO en leerde hoe ik hoog in Google kon komen. Daarnaast leerde ik hoe ik van bezoekers klanten kon maken en hoe ik de juiste doelgroep kon bereiken. Door van anderen te leren, wist ik doelgerichter waar ik aan moest werken en zette zo in een korte tijd een succesvolle webwinkel op de kaart.

Uiteindelijk studeerde ik in 2012 af en ging werken als medisch bioloog. Tijdens deze periode runde ik ook nog Ultimate Webshops, een promotieplatform voor bijzondere en hippe webwinkels. Steeds vaker kreeg ik vragen van webwinkeliers. Over hoe ze hun online vindbaarheid, hun naamsbekendheid en hun omzet konden vergroten. Ik besloot hierover te gaan bloggen. Dat was de start van ‘Succes met je Webshop’.


Na bijna een jaar werken, als medisch bioloog, heb ik mijn baan opgezegd. Ik kreeg er geen energie van en zag het niet zitten om fulltime van huis te zijn terwijl ik net moeder was. Ik besloot om verder te gaan met het promotieplatform en met Succes met je Webshop. Dat bleek een slimme zet.


Ik breidde mijn kennis uit door in 2015 een dropship webwinkel over te nemen (Love Arganolie), die totaal niet liep. Dit deed ik om nieuwe strategieën eerst uit te testen voordat ik deze met mijn klanten deelde. Ik gaf de webshop een make-over, stelde een nieuw assortiment samen (geen dropshipping meer) en zette zo de webwinkel op de kaart. Leuk om te weten is dat ik via Succes met je Webshop eens benaderd werd door een concurrent van deze webwinkel, die wilde weten hoe hij hoger in Google kon komen. Hij wilde boven Love Arganolie staan. Alleen wist hij dus niet dat die webwinkel van mij was 😉

Astrid van Kollenburg - Succes met je Webshop

Hoe kan ik jou helpen?

Als webwinkelier moet je van veel zaken kennis hebben en doe je veel zelf. Uit ervaring weet ik tegen welke problemen en frustraties je aan kunt lopen. En hoe je deze ombuigt naar iets dat wél werkt. Wat er voor nodig is om te groeien met jouw webwinkel. Om ervoor te zorgen dat je volledig kan leven van je webwinkel en je niet afhankelijk bent van een tweede baan of partner.


Ik bied zowel advies als praktische hulp, zodat jij optimaal kunt groeien. Ik begeleid webwinkeliers in 1 op 1 coaching trajecten en adviesgesprekken. Daarnaast bieden we uiteenlopende online cursussen voor zowel starters als ervaren webwinkeliers. In onze online community brengen we webwinkeliers samen, waar zij kunnen netwerken met elkaar, heel veel informatie en tips vinden en al hun vragen kunnen stellen aan mij en andere experts. 

Ons team

Astrid

E-commerce expert

Amy

Virtual assistant

Bestel het boek

Meer verdienen met je webshop

Een stappenplan voor ambitieuze webwinkeliers

Meer verdienen met je webshop - Astrid van Kollenburg

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Dankzij Astrid is mijn webwinkel een succes

Ik ken Astrid als een loyaal en oprecht persoon met heel veel kennis van zaken. Ik heb ondertussen erg veel geleerd van haar cursussen. Mede dankzij Astrid is mijn webwinkel een succes geworden. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor haar hulp en bemoedigende woorden.

Esther - 't Kralenstulpje

 • Met Astrid is het ontzettend fijn samenwerken

  Aan een half woord heeft ze genoeg, ze is van alle markten thuis en werkt ontzettend snel, dus dat is voor mij voordelig. Kortom, ik ben hartstikke blij met haar hulp en hoop nog lang van haar diensten gebruik te mogen maken.

  Ilona - Ilona's Webgems

 • Aanrader voor beginners én gevorderden

  Succes met je Webshop kan ik iedereen aanraden! Met persoonlijke begeleiding en duidelijke inhoud een tip voor iedere webshop. Voor starters maar zeker ook voor meer ervaren webwinkeliers.

  Audrey - Hip & Stip Kaarten

 • arrow_drop_up arrow_drop_down