arrow_drop_up arrow_drop_down
Branding: hoe zet je jouw webwinkel in de markt?
10 oktober 2017 

Branding: hoe zet je jouw webwinkel in de markt?

Branding is helemaal hot tegenwoordig. Je hoort er steeds vaker over. Gek, want eigenlijk is dit iets dat al decennia lang gedaan wordt. Branding is namelijk niets meer dan het in de markt zetten van je merk, je webwinkel. Als je het hebt over personal branding dan heb je het over alle activiteiten die je doet om jezelf als individu in de markt te positioneren.

In deze video wordt het begrip branding heel duidelijk uitgelegd. Leuk om te zien hoe branding ontstaan is.

https://www.youtube.com/watch?v=JKIAOZZritk

Afgelopen maanden heb ik me al wat verdiept in branding. Met name omdat ik wil weten hoe ik mezelf en mijn bedrijf nog beter in de markt kan zetten. De puntjes op de i zeg maar. Het aantal bezoekers op de website laat al jaren een stijgende lijn zien, evenals het aantal klanten. Maar toch heb ik ergens het gevoel dat het nog niet helemaal klopt. Dat het nog net wat beter en mooier kan allemaal. Daarom heb ik me aangemeld voor het Online Brand Event van Lyanne Vos. Op 24 oktober staat de hele dag in het teken van marketing, branding en strategie. Er worden presentaties gegeven door verschillende experts en tussendoor zijn er breakout sessies: video’s met een bepaald thema.

De presentaties worden live, online gegeven en kan ik gewoon vanaf mijn kantoor volgen. Geen reistijd, geen files, ideaal!

De sprekers zijn stuk voor stuk toppers in hun vakgebied:

  • Amber van Leeuw – The Social Good Girl – Hoe onderscheid je je op Instagram? De vier strategische tips!
  • Marjan van de Bult – Gelukfabriek – Hoe bepaal jij jouw ideale klant?
  • Layla van Egeraat – De Vlog Academy – Hoe zet jij vlogs in voor jouw merk?
  • Rosanne Raubun  – Design Your Dream – Hoe maak jij een weggever in Canva?
  • Latifa el Gauda – Introductions by Latifa – Hoe vind je de kledingstijl die werkelijk bij jou en je bedrijf past?
  • Lyanne Vos – Your Happy Brand – Maak van jezelf een (personal) brand

De reden dat ik dit blog schrijf is omdat ik denk dat dit online event ook voor jou waardevol kan zijn. Deelname kost slechts €4,95 dus voor dat bedrag hoef je het zeker niet te laten. Geef jezelf net als ik een cadeautje: een hele dag werken aan je bedrijf, in plaats van in je bedrijf!

Hier kun je je aanmelden: www.onlinebrandevent.nl

Laat hieronder even weten of jij je ook al aangemeld hebt, leuk om je die dag te zien in de Facebookgroep!

Over de schrijver
Ik ben Astrid van der Made, #1 e-commerce expert voor ambitieuze webwinkeliers en auteur van het boek 'Meer verdienen met je webshop'. Mijn missie is om jou te helpen met het laten groeien van je webwinkel. Zodat je meer voldoening uit je werk haalt en financieel niet meer afhankelijk bent van je partner of een tweede baan. Ik weet uit ervaring tegen welke problemen en frustraties je aanloopt bij het runnen van een webwinkel. En hoe je deze kan ombuigen naar iets dat wél werkt.
Reactie plaatsen