90 dagen Webwinkel Succes
25 april 2020 
2 min. leestijd

90 dagen Webwinkel Succes

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik vind deze hele corona-tijd best pittig. Doordat mijn kinderen thuis zijn werk ik tegenwoordig in de avonden en weekenden, waardoor er nauwelijks tijd voor mezelf overblijft. Om toch te ontspannen ga ik af en toe lang in bad liggen. Soms met een goed boek, een lekker muziekje of soms gewoon in alle rust.

Gek genoeg zijn deze baddersessies dé momenten waarop ik nieuwe inspiratie krijg. Ik had echt met mezelf afgesproken dat ik voorlopig even geen nieuwe diensten zou ontwikkelen, juist omdat ik het al druk genoeg heb. Ik krijg meer berichten dan ooit van ondernemers die in de stress zitten omdat er een deel van hun inkomen is weggevallen. Of die door de crisis zonder werk zitten. En dus vol willen focussen op hun webwinkel. Natuurlijk help ik iedereen met liefde, maar ik kom wel behoorlijk in de knoop met mijn eigen tijd.

En dus ontstond er een nieuw idee. Ik ga 3 maanden lang – 90 dagen – elke dag een mail sturen met daarin een webwinkel tip. En soms een beetje inspiratie of motivatie. Zodat ik op een super eenvoudige manier heel veel webwinkeliers tegelijkertijd kan helpen met het laten groeien van hun bedrijf en hun omzet. En zodat we met zijn allen deze crisis kunnen omzetten in iets positiefs.

Juist in deze tijd zijn er geweldige kansen voor webwinkeliers

Consumenten bestellen meer dan ooit online en de concurrentie van stenen winkels is deels weggevallen. Dit is hét moment voor jou om je webwinkel op de kaart te zetten! Natuurlijk kun je ook deelnemen aan een van mijn trainingen, maar ik weet dat die investering op dit moment niet voor iedereen is weggelegd.

90 dagen Webwinkel Succes is er voor elke webwinkelier die meer resultaat uit zijn of haar webwinkel wil halen. Als je alle tips toepast trekt je shop na 90 dagen meer bezoekers, is de conversie gestegen en is jouw omzet hoger.

Je krijgt o.a.:

  • Tips om meer bezoekers naar je webwinkel te trekken
  • Tips om van bezoekers klanten te maken (conversie)
  • Marketingtips voor jouw webshop
  • Social media tips voor meer naamsbekendheid
  • Tips om meer winst te maken
  • Tips om van herhalingsaankopen te krijgen
  • Inspiratie en motivatie, niet alleen je webwinkel groeit; jij als ondernemer groeit ook!

De tips zijn eenvoudig toe te passen en leveren ook echt resultaat op. Ongeacht in welke branche je zit.

Je krijgt ook 2 bonussen:

BONUS 1 – Na afloop ontvang je het e-book met alle webwinkel succes tips, ideaal als naslagwerk.

BONUS 2 – Toegang tot de besloten groep, voor extra motivatie en support!

Je kunt op elk moment starten

Je betaalt slechts €67 voor 3 maanden tips, motivatie, inspiratie én mijn support om jouw webwinkel te laten groeien.

Ga jij samen met mij de uitdaging aan om binnen 3 maanden jouw webwinkel te laten groeien en sterker uit deze crisis te komen? Schrijf je dan hier in voor 90 dagen Webwinkel Succes!

Over de schrijver
Ik ben Astrid van der Made, #1 e-commerce expert voor ambitieuze webwinkeliers en auteur van het boek 'Meer verdienen met je webshop'. Mijn missie is om jou te helpen met het laten groeien van je webwinkel. Zodat je meer voldoening uit je werk haalt en financieel niet meer afhankelijk bent van je partner of een tweede baan. Ik weet uit ervaring tegen welke problemen en frustraties je aanloopt bij het runnen van een webwinkel. En hoe je deze kan ombuigen naar iets dat wél werkt.
Reactie plaatsen

Meer webwinkel tips

500+ webwinkel blogs in ons archief