Start jouw eigen webwinkel!

Wil jij ...

  • ontdekken waarom jij nog iets toevoegt tussen al die andere webshops?

  • duidelijkheid krijgen over wat jij kunt gaan verkopen?

  • ontdekken wat je allemaal moet regelen als je een webshop start?

  • weten hoe bezoekers verleidt tot een aankoop?

  • leren hoe je de eerste klanten krijgt (buiten je vrienden en familie om)?

Dan is deze challenge speciaal voor jou!


In deze gratis online training leer ik jou hoe je een winstgevende webwinkel opzet.


4 dagen lang krijg je tips, tricks, inspiratie en leuke opdrachten die je direct kunt toepassen. Zo krijgen jouw plannen steeds meer vorm en worden ze steeds concreter. Je ontdekt wat er komt kijken bij het starten van een webshop en je gaat de eerste stappen zetten richting het waarmaken van jouw droom! Geen langdradige theorie, maar heldere uitleg en opdrachten waar je echt wat aan hebt.


Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen! Er is een inspirerende community met mede-starters en daarnaast sta ik voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Reacties van deelnemers

"Meestal haak ik halverwege een challenge af, maar dit keer werd ik alleen maar enthousiaster. Ik ga ervoor, helemaal. Eindelijk weer een doel voor de toekomst, waarin ik zelf het heft in handen neem."

Marjon

"Wat een toffe challenge was dit en wat een goede energie tijdens de afsluitende webinar!"

Roos

"Ik vond de challenge echt een eye opener. Veel waardevolle tips, duidelijke stappen, overzichtelijk en informatie die ook echt vernieuwend is."

Conny

"Wat heb ik veel geleerd en gedaan. Echt top!!"

Trees

"Wauw ik raak echt enorm geïnspireerd door je challenge! Ik ben je ontzettend dankbaar voor al deze waardevolle kennis"
Suzanne

Over Astrid van der Made

Mijn naam is Astrid van der Made, #1 e-commerce expert en auteur van het boek Meer verdienen met je 

webshop. Het is mijn missie om ambitieuze webwinkeliers te helpen met het vergroten van hun 

naamsbekendheid, klantenkring en omzet. Zodat ze financieel niet meer afhankelijk zijn van hun partner of

een tweede baan. Uit ervaring weet ik tegen welke problemen en frustraties je aanloopt bij het laten groeien

van een webwinkel. En hoe je deze kan ombuigen naar iets dat wél werkt.

"Een zeer waardevolle en professioneel opgezette challenge. Ik heb heel veel inspiratie opgedaan en nieuwe inzichten gekregen."

Felicia


"Ik heb een heleboel mooie nieuwe inzichten gekregen. Duidelijke opdrachten, fijne onderlinge feedback van de deelnemers. Een week is toch wel aan de korte kant, vind ik persoonlijk. In ieder geval ontzettend bedankt voor alle tips, inzichten en werk wat je hebt verzet! 💐"

Lilian


"Fijne challenge! Met zeer bruikbare tips en goede feedback. Nu nog wel werk aan de winkel om alle puntjes op de i te zetten maar dat komt goed!"

Fenny 


"Nu ben ik nog enthousiaster  en heb ik voor het eerst echt het gevoel dat dit iets zou kunnen worden en dat het niet bij dromen hoeft te blijven. Heb helemaal zin om er nu echt mee te beginnen!"

Daisy

"Astrid weet je te motiveren met ontzettend leuke, bruikbare en motiverende tips. Tips waar je dus al daadwerkelijk mee aan de slag kan gaan. In de toekomst hoop ik nog meer van jouw kennis te mogen profiteren."

Daniëlle


"Zeer waardevolle challenge met echte eyeopeners en opdrachten waar je echt iets aan hebt. Bedankt Astrid 😊"

Mireille


"Hele fijne duidelijke leerzame challenge! Heeft me heel erg aan het denken gezet en het is erg leuk om met de tips e.d. aan de gang te gaan. Fijn ook om elkaar te helpen en vragen kwijt te kunnen. Blij dat ik mezelf heb aangemeld!"

Marcia