Een webwinkel beginnen: 

Wat ga je verkopen?

Herken je dat? Je bent eigenlijk wel uitgekeken op je baan in loondienst en zou zo graag je eigen bedrijf willen beginnen. Een webshop, dat lijkt je wel wat. Maar dan komt de grote vraag: wat wil je gaan verkopen? 


Dat kan nog wel een struikelblok zijn. En dat is zonde, want je eigen webshop runnen brengt zoveel voordelen met zich mee. Om je op weg te helpen zetten we wat handige tips en succesvolle voorbeelden voor je op een rij. Zo kun je snel aan de slag met het starten van je eigen webwinkel.

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis download
Een webwinkel beginnen:  Wat ga je verkopen?

Ik ken Astrid als een loyaal en oprecht persoon met heel veel kennis van zaken. Ik heb ondertussen erg veel geleerd van haar. Mede dankzij Astrid is mijn webshop een succes geworden. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor haar hulp en bemoedigende woorden.

Esther de Jonge

10 jaar praktijkervaring

Ik ben Astrid van der Made, #1 e-commerce expert en auteur van het boek Meer verdienen met je webshop. Uit ervaring weet ik tegen welke problemen en frustraties je aanloopt bij het starten van je webwinkel. En wat er voor nodig is om echt de groei door te maken waar jij nu naar verlangt. 11 jaar geleden opende ik zelf mijn eerste webwinkel, waarin ik sieraden en modeaccessoires verkocht. 5 jaar later nam ik een tweede webwinkel over. Een ontzettend leerzame periode waarin ik niet alleen heel veel trainingen volgde op het gebied van online marketing, conversie en SEO, maar waarin ik vooral veel leerde door nieuwe strategieën uit te testen, te evalueren en bij te sturen. Mijn kennis komt niet alleen uit boeken, maar vooral uit de praktijk.


Ik wil jou dolgraag leren hoe jij ook een succesvolle webwinkel start. En je behoeden voor de fouten die ik en vele anderen gemaakt hebben. Zodat ook jij een goedlopende shop kunt opzetten. Want ik weet uit ervaring dat dit mogelijk is.

null
"Sinds ik lid ben van Succes met je Webshop is de omzet in mijn webwinkel verdriedubbeld!"

Laura


null

"Met tips van Astrid kan je zoveel verbetering brengen in je webshop! Zij geeft uitleg, geen moeilijke of ingewikkelde woorden, gewoon TOP!"

Lucie


null

"Ik heb het enthousiasme voor mijn webwinkel weer terug!"

Martine

null

"Heel goede stof tot nadenken. Ik heb echt veel aan de tips, dank."

Ans


null

"Astrid geeft tips die echt werken. Wij zijn inmiddels meer dan verdubbeld qua omzet, maar we zijn er nog lang niet."

Marie-Jose


null

"Reality-check.. er is nog veel werk aan de winkel :)"

Maike

Klaar om jouw webwinkel te starten?

Dagelijks worden er nieuwe webwinkels geopend. Maar wist je dat de meesten weer sluiten omdat ze nooit genoeg omzet maken? Het begint allemaal bij de juiste basis: de producten die je gaat verkopen. Ga je in een overvolle branche zitten of maak je het jezelf veel makkelijker? Om je op weg te helpen zetten we in deze PDF wat handige tips en succesvolle voorbeelden voor je op een rij. Zo kun je snel aan de slag met het starten van je eigen webwinkel!
Een webwinkel beginnen:  Wat ga je verkopen?
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis download
arrow_drop_up arrow_drop_down