Van ploeteren om de rekeningen te kunnen betalen naar een goed inkomen uit je webwinkel

Ontdek mijn unieke 3-staps methode om je webwinkel omzet explosief te laten stijgen, ook zonder duizenden euro's aan advertentiebudget te investeren. Droom jij ervan om een goed inkomen uit je webwinkel te halen, maar lijkt dat nu nog een ver-van-je-bed-show? Volg dan mijn 4-delige videotraining waarin ik je stap voor stap help om structureel je omzet te verhogen.

Let's Make Money

Wil jij je winst nou eindelijk eens een flinke boost geven?

Goed idee!


Ruim 13 jaar zit ik alweer in de e-commerce en al 13 jaar zie ik steeds weer hetzelfde: dat webwinkeliers aan alle kanten kansen laten liggen. En dat vind ik zo ontzettend zonde. 


Want dat hele riedeltje dat de online markt verzadigd zou zijn? Dat is pure onzin.


Tenminste: als je het slim aanpakt. Anders bulldozeren doorgewinterde webwinkeliers die precies weten waar ze mee bezig zijn lachend en wapperend met hun bankbiljetten over je heen. 


In deze 4-delige videotraining deel ik slimme hacks voor meer omzet met webwinkeliers die niet vastgeroest zitten in hoe-ze-het-nou-eenmaal-doen, maar die de ballen hebben om vol in te zetten op wat écht werkt. 


Webwinkeliers die er klaar mee zijn dat ze niet kunnen leven van hun webshop. Of die wel kunnen leven van hun webshop, maar er genoeg van hebben dat het salaris dat ze zichzelf kunnen uitbetalen nog altijd minder is dan ze in loondienst zouden verdienen. 


Ondernemers die moe worden van die vraag: ‘En, verdient dat nou een beetje, dat webwinkeltje van jou?’ En die helemaal klaar zijn om bij de belastingaangifte een winstcijfer in te kunnen vullen waar ze schaamteloos over kunnen opscheppen tijdens familieverjaardagen en netwerkbijeenkomsten. 


Ben jij zo’n webwinkelier? 

Dan heb ik deze training gemaakt voor jou. Welkom dus! 


In deze 4-delige videotraining ontdek je:

  • Hoe je structureel meer bezoekers en klanten naar je webwinkel trekt, waardoor je bestellingen door het dak gaan.
  • De 3 geheime ingrediënten waarmee succesvolle webwinkeliers hun omzet explosief laten stijgen.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je elke maand een lekker salaris naar je privérekening kunt overmaken.
  • Hoe je de groei van je webwinkel in een stroomversnelling brengt, zodat jij binnenkort ook die vrijheid ervaart.
  • Wat de #1 reden is dat webwinkels te weinig winst maken, én hoe jij deze fout voorkomt.

Meer dan 2000 webwinkeliers gingen je al voor

"Hele fijne en duidelijke uitleg, direct toepasbare tips. Hierdoor heb ik in aantal dagen al meer bezoekers en zie ik wat er nog meer moet gebeuren om te groeien. Het maken van een duidelijke doelgroep was voor mijn de 1ste grote tip. Ook het aanpassen van de product pagina's is een grote aanvulling. Ik raad deze training en de podcast zeker aan aan mijn lotgenoten 🙂" 

Sander Hiense


"De training is heel waardevol en to-the-point. Ik heb in een ruk alles uitgekeken en de inspiratiestroom kwam onmiddellijk op gang. Een dikke dankjewel dat je deze waardevolle info zo toegankelijk maakt."

Erika


"Heel helder, kort en krachtig en veel begrijpelijke - concrete - acties om toe te passen. Ik vind het ontzettend fijn dat ik nu veel meer helderheid in mijn cijfers heb en weet wat me te doen staat." 

Wendy


"Astrid is een coach waar veel anderen nog wat van zouden kunnen leren: behulpzaam, vriendelijk, bescheiden en verrassend.  De trainingen die ze geeft zijn pittig maar leerzaam: je gaat anders naar de dingen kijken."
Harriëlle Daems


"Ik heb weer energie om aan de slag te gaan. Vooral de derde training vond ik heel waardevol."
Wanda Spaak-Oosterhof


"Echt een eye opener: waardevolle tips, duidelijke stappen en vernieuwende, overzichtelijke informatie.”
Conny Thiesen


“Een training vol met eyeopeners en opdrachten waar je echt iets aan hebt.”
Mireille Mommers-Bax


“De training heeft me heel erg aan het denken gezet en ik vond het ontzettend leuk om met de tips en opdrachten aan de slag te gaan. Ik ben blij dat ik meegedaan heb!”
Marcia Walk


"Ik zie nu pas hoeveel ik nog kan verbeteren in mijn webshop! Ik ben ontzettend dankbaar voor al deze waardevolle kennis."

Suzanne van Hilten

"Duidelijke uitleg in overzichtelijke stappen. De video's zijn niet te lang waardoor de aandacht niet "verslapt" Ook fijn dat je de video's kunt pauzeren en later verder kunt kijken. Ik heb direct al punten kunnen toepassen op mijn webshop waar ik zelf niet aan gedacht had en dat na slechts het bekijken van een paar trainingen. Helemaal top dus en raad andere webwinkeliers dan ook zeker aan om deze training te volgen."

Geesje Dusselaar


"Goede vragen om over na te denken en mee aan de slag te gaan. Het gaf ons goede inzichten!!! Tips zijn goed toe te passen. Bezoekers en conversie zijn al iets verhoogd. En ook onze vindbaarheid in Google is verbeterd." 

Gerda Visser


"Hele toegankelijke training met veel handige tips en tricks. Astrid legt het op een duidelijke manier uit en vertaalt het gelijk naar de praktijk."

Patrick


“Ik zit weer helemaal vol met nieuwe inspiratie en inzichten.”
Felicia Mau-Asam


"Na alle bruikbare tips is er nog wel wat werk aan de winkel om alle puntjes op de i te zetten, maar dat komt helemaal goed!”
Ferry Mijnheer 


“Met leuke en bruikbare tips weet Astrid je te motiveren om meteen aan de slag te gaan. Ik hoop in de toekomst nog vaker gebruik te kunnen maken van haar kennis.”
Daniëlle van Egmond-Schüffeln


"Deze tips zijn goud waard. Mijn inzicht is duidelijker geworden wat ik moet doen." 

Angelina van der Werff


“Echt een waardevolle en motiverende ervaring. Ik heb weer volop inzichten om de komende tijd mee aan de slag te gaan. En de eerste resultaten zijn nu al (!) zichtbaar.”
Anne van Bussel 


"Super cursus! Het geeft een aantal praktische tips om je webshop naar een hoger niveau te tillen."

Meyke van den Bos

Over Succes met je Webshop

Hoi, ik ben Astrid van der Made. Auteur van Managementboek-bestseller Meer verdienen met je webshop, eigenaar van webwinkel Spice Rebels en van Succes met je Webshop. Alles bij elkaar zit ik alweer 13 jaar in de e-commerce, een vak dat mij nooit verveelt. Ik help ondernemers die een webwinkel hebben naar het volgende level. Want als je het goed aanpakt, is een webwinkel zo veel meer dan een 'bedrijfje'. Het is serious business.

Let's Make Money
€147
Gratis

4-delige videotraining
Let's Make Money 

Ontdek mijn unieke 3-staps methode om je webwinkel omzet explosief te laten stijgen, ook zonder duizenden euro's aan advertentiebudget te investeren. Droom jij ervan om een goed inkomen uit je webwinkel te halen, maar lijkt dat nu nog een ver-van-je-bed-show? Volg dan mijn 4-delige videotraining waarin ik je stap voor stap help om structureel je omzet te verhogen.

Veel gestelde vragen

Voor wie is deze training?

Heb jij een webshop en ben je nog niet tevreden over de omzet en winst die je er uit haalt? Weet je dat er meer uit te halen is en ben je ook bereid om het werk te doen? Dan is Let's Make Money speciaal voor jou. Of je nu net begonnen bent of al jaren bezig bent; wil je meer resultaat uit je webwinkel halen? Doe dan mee. De tijd die je in deze training investeert (ongeveer 1 uur) betaald zichzelf dik en dwars terug. In geld én in vrije tijd. Beloofd.


Wanneer start Let's Make Money?

Je kunt direct starten, alle trainingen (4 in totaal) staan al voor je klaar in onze leeromgeving. Na aanmelding ontvang je je inloggegevens, zodat je meteen aan de slag kunt. Je kunt de trainingen doorlopen in je eigen tijd en in je eigen tempo.


Waarom is deze training gratis?

80% van de webshop eigenaren heeft zo weinig omzet, dat ze zichzelf nauwelijks een salaris kunnen uitbetalen. Vaak ver onder het minimumloon, terwijl veel ondernemers ervan dromen om te kunnen leven van hun webwinkel. Dat schuurt, en dat vind ik frustrerend. Daarom wil ik daar heel graag verandering in brengen. Dat doe ik natuurlijk met mijn programma's en coachingstrajecten, maar ook met deze gratis training. Ik wil een succesvolle, winstgevende webwinkel voor iedereen bereikbaar maken.

Let's Make Money
€147
Gratis

4-delige videotraining
Let's Make Money 

Ontdek mijn unieke 3-staps methode om je webwinkel omzet explosief te laten stijgen, ook zonder duizenden euro's aan advertentiebudget te investeren. Droom jij ervan om een goed inkomen uit je webwinkel te halen, maar lijkt dat nu nog een ver-van-je-bed-show? Volg dan mijn 4-delige videotraining waarin ik je stap voor stap help om structureel je omzet te verhogen.