7 hacks om direct meer te verdienen met je webwinkel

  • Geef je omzet een boost en verdien structureel meer geld
  • Trek honderden extra bezoekers naar je webwinkel
  • Hoe je supersnel je naamsbekendheid vergroot
  • #1 tip om dagelijks nieuwe klanten te krijgen
  • Hier moet je op letten als je van bezoekers klanten wil maken
  • Zo zorg je ervoor dat klanten meer geld uitgeven, waardoor jij meer winst maakt
  • 3 manieren om je omzet te verhogen en jezelf een goed salaris uit te betalen
  • Succesvol worden als webwinkel eigenaar? Pas dan deze hacks toe!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis download

Ik ken Astrid als een loyaal en oprecht persoon met heel veel kennis van zaken. Ik heb ondertussen erg veel geleerd van haar. Mede dankzij Astrid is mijn webshop een succes geworden. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor haar hulp en bemoedigende woorden.

Esther de Jonge

10 jaar praktijkervaring

Ik ben Astrid van der Made, #1 e-commerce expert en auteur van het boek Meer verdienen met je webshop. Uit ervaring weet ik tegen welke problemen en frustraties je aanloopt bij het laten groeien van je webwinkel. En wat er voor nodig is om echt de groei door te maken waar jij nu naar verlangt. 10 jaar geleden opende ik zelf mijn eerste webwinkel, waarin ik sieraden en modeaccessoires verkocht. 5 jaar later nam ik een tweede webwinkel over. Een ontzettend leerzame periode waarin ik niet alleen heel veel trainingen volgde op het gebied van online marketing, conversie en SEO, maar waarin ik vooral veel leerde door nieuwe strategieën uit te testen, te evalueren en bij te sturen. Mijn kennis komt niet alleen uit boeken, maar vooral uit de praktijk.


Ik wil jou dolgraag leren hoe jij ook je webwinkel succesvol maakt. Zodat je meer voldoening uit je werk haalt en financieel niet meer afhankelijk bent van je partner of een tweede baan. Ik help jou heel graag met het laten groeien van je webwinkel. Want ik weet uit ervaring dat dit mogelijk is.

null
"Sinds ik lid ben van Succes met je Webshop is de omzet in mijn webwinkel verdriedubbeld!"

Laura


null

"Met tips van Astrid kan je zoveel verbetering brengen in je webshop! Zij geeft uitleg, geen moeilijke of ingewikkelde woorden, gewoon TOP!"

Lucie


null

"Ik heb het enthousiasme voor mijn webwinkel weer terug!"

Martine

null

"Heel goede stof tot nadenken. Ik heb echt veel aan de tips, dank."

Ans


null

"Astrid geeft tips die echt werken. Wij zijn inmiddels meer dan verdubbeld qua omzet, maar we zijn er nog lang niet."

Marie-Jose


null

"Reality-check.. er is nog veel werk aan de winkel :)"

Maike

Klaar voor een succesvolle webwinkel?

Dagelijks worden er nieuwe webwinkels geopend. Maar wist je dat het de meeste mensen niet lukt om hun webshop winstgevend te maken? De meeste webwinkeliers maken zo weinig winst dat ze zichzelf geen salaris kunnen uitbetalen. Dat is niet wat jij wil toch? Droom jij ervan om te kunnen leven van je webshop? Zet dan vandaag de eerste stap en ga aan de slag met deze 7 hacks! 

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis download
arrow_drop_up arrow_drop_down