De deadline is vanavond om 23.59 uur
Als ik als kind thuis kwam met een 8, dan zei mijn vader altijd:

Waarom is het geen 10?

Ik hoor het ‘m nog zeggen.

Inmiddels kan ik erom lachen. Het is zó typisch mijn vader: een echte ondernemer die in behaalde resultaten in eerste instantie altijd ziet wat er beter kan.

Als kind vond ik dat weleens lastig: was het dan nooit eens goed genoeg?

Maar nu ik zelf ondernemer ben, zie ik eigenlijk alleen nog maar de pret van het altijd zoeken naar wat er beter kan.

Een onderneming is immers geen schilderij, taart of boek: het is nooit af. Als je niks meer ziet wat beter kan, dan kun je er net zo goed mee stoppen.

Een onderneming is altijd work-in-progress. Anders is het geen onderneming meer.

Dat betekent ook dat je onderneming nooit mislukt is totdat je de stekker eruit trekt. Beweren dat je gefaald hebt, snijdt dus pas hout als je definitief gestopt bent.

Veel webwinkeliers die wij spreken, overwegen regelmatig om te stoppen. Feit is namelijk dat behoorlijk wat webwinkeliers worstelen om hun webwinkel echt succesvol te maken.

Maar feit is ook dat het kan. Dat je écht succesvol kunt worden met je webshop. En dat je pas aan stoppen zou moeten denken, als je echt niks meer ziet dat beter kan.

Vandaag is in ieder geval geen goed moment om te stoppen. Want vandaag begint onze Boost your Webshop Challenge. Ieder jaar komen webwinkeliers uit Nederland en België één week lang digitaal samen om hun webshop een flinke boost te geven.

Oftewel: om samen KEIHARD op zoek te gaan naar verbetermogelijkheden in hun webshop. Met behulp van gratis videolessen, praktische opdrachten en een Facebook-groep waarin deelnemers samenkomen om elkaar te helpen.

We beginnen vandaag.
Doe je mee?

Als je je nu aanmeldt krijg je de eerste videoles en de eerste opdracht meteen in je mailbox.

En wil je meedingen naar een jaar lang gratis Webwinkel Succes Academie? Dan moet je de eerste opdracht uiterlijk vandaag om 23.59 uur bij mij inleveren. 

Ruim 6.000 webwinkeliers gingen je al voor. Zij rekenden af met treurige omzetcijfers en hadden óók nog eens een hele leuke week.

Net als ik. Want stiekem is dit ieder jaar weer één van mijn favoriete weken van het jaar.
Over de schrijver
Leuk dat je er bent! Ik ben Astrid van der Made, de #1 e-commerce expert van Nederland en België en schrijver van Meer verdienen met je webshop. Mijn missie is: in 5 jaar 10.000 webwinkeliers helpen om hun webshopdoelen aan te tikken en liever nog voorbij te razen. Daarom geef ik online trainingen, 1-op-1-coaching en mail ik twee keer per week één gouden webwinkel-inzicht de wereld in.

Meer webwinkel tips

500+ webwinkel blogs in ons archief