Dinie kocht een armband

Voordat ik Succes met je Webshop opzette en begon met het trainen en coachen van webwinkeliers, had ik zelf twee webwinkels.

Mijn eerste webwinkel was er één in zelfgemaakte sieraden.

Ik maakte al langer sieraden voor de lol en kreeg regelmatig aanvragen van vrienden en familie. Dus toen ik een bijbaan zocht met veel flexibiliteit die ik makkelijk kon combineren met mijn studie, voelde het heel logisch om te kijken of ik mijn sieraden kon verkopen.

Dat deed ik online.

De eerste onbekende die iets van mij kocht, was Dinie. Dinie kocht een armband. En hoewel er na Dinie nog superveel andere mensen armbanden kochten, blijft Dinie mij altijd bij. De armband die ze kocht, kan ik je dan ook nog tot in de kleinste details beschrijven. 

Succes begint klein. 

In mijn geval begon succes met Dinie. Daarna verzaakte ik nooit om elke dag stappen te blijven zetten. Dat bracht me uiteindelijk waar ik nu ben: twee succesvolle (inmiddels ex-)webwinkels op mijn naam en een trainingsbureau in de e-commerce.

Is jouw Dinie al langs geweest? 

De weg van jouw Dinie naar succes is lang. Heb daar maar geen illusies over. Maar je succes begint met Dinie, dus vergeet haar komst vooral niet te vieren! 

In mijn gratis masterclass voor webwinkeliers neem ik je in een vogelvlucht mee langs de stappen die je moet zetten om van jouw Dinie naar een succesvolle webshop te komen. 

Over de schrijver
Leuk dat je er bent! Ik ben Astrid van der Made, de #1 e-commerce expert van Nederland en België en schrijver van Meer verdienen met je webshop. Mijn missie is: in 5 jaar 10.000 webwinkeliers helpen om hun webshopdoelen aan te tikken en liever nog voorbij te razen. Daarom geef ik online trainingen, 1-op-1-coaching en mail ik twee keer per week één gouden webwinkel-inzicht de wereld in.