Een knaller van een euro
Toen ik klein was, haalde ik een softijsje voor 75 cent. En dat waren gulden-centen hè. In de loop der jaren werd dat een gulden per softijsje en inmiddels schiet de prijs op veel plekken de euro ruimschoots voorbij.

Ik heb eens even een rondje door mijn huis gelopen om te kijken wat ik nu nog aan recente aankopen heb liggen die minder gekost hebben dan een euro: 
  • Een blikje tomatenpuree
  • Een blok zeep
  • Coca Cola Zero
  • Een niet al te beste diepvriespizza 
  • Een doosje paracetamol
  • Een prei
  • Een pak witte suiker 
  • Post-its

Eigenlijk nog best een goeie score.

Wat heb jij aan toppers-van-een-euro in huis? Een stuk of 4 Nespresso-cupjes? Een pot jam? Een portie natvoer voor de kat? 

Dan zou ik je de volgende vraag willen stellen:

Welke van deze producten zijn je als je heel eerlijk bent eigenlijk minder waard dan een maand lang toegang tot de meest leerzame, leuke en ambitieuze Webwinkel Community van Nederland?


In ruil voor die ene euro krijg je:
  • Een maand lang toegang tot een community met ruim 1.800 webwinkeliers.
  • Een maand lang toegang tot exclusieve content, waaronder de meest recente masterclass met een vooraanstaande professional op het gebied van marketing, business of e-commerce. 
Of heb jij liever een pak witte suiker?
Over de schrijver
Leuk dat je er bent! Ik ben Astrid van der Made, de #1 e-commerce expert van Nederland en België en schrijver van Meer verdienen met je webshop. Mijn missie is: in 5 jaar 10.000 webwinkeliers helpen om hun webshopdoelen aan te tikken en liever nog voorbij te razen. Daarom geef ik online trainingen, 1-op-1-coaching en mail ik twee keer per week één gouden webwinkel-inzicht de wereld in.

Meer webwinkel tips

500+ webwinkel blogs in ons archief