Ik heb een niet-zo-geheim geheim voor je

Weet je wat het mooie is van geheimen?

Ze bevinden zich vaak vol in het zicht. Het is helemaal geen uitzondering dat mensen elke dag meerdere malen over een geheim struikelen, zonder het ooit op te merken en op te rapen.

Ik heb het dan wel over een specifiek type geheim natuurlijk. Ik heb het bijvoorbeeld niet over staatsdocumenten die achtergehouden worden. Of over de oplossing van een politiezaak die al jaren sleept.

Nee.

Ik heb het over ‘geheimen’  voor succes. Internetguru’s zijn er dol op:

Het geheim om in twee dagen 86 miljoen euro te verdienen zonder je bed uit te komen.

Een geheime methode die ervoor zorgt dat je nooit meer hoeft te werken.

Een geheim verdienmodel dat succesvolle ondernemers angstvallig voor je achterhouden.

Dat soort dingen.

Is natuurlijk allemaal onzin.

Toch ga ik er ook eentje doen:

Ik ga het geheim van de meeste succesvolle webwinkels met je delen.

Maar pas op!

Je verdient met dit geheim geen miljoenen in twee dagen, je moet er absoluut wél voor werken en er is echt helemaal niemand die dit geheim angstvallig voor je achtergehouden heeft.

Sterker nog, als je het geheim ziet denk je waarschijnlijk:

Is dit het nou?

Dat had ik zelf ook wel kunnen bedenken.

EN DAT KLOPT.

Alleen heb je dat niet gedaan.

En als je dat wel gedaan hebt, heb je waarschijnlijk al een succesvolle webwinkel en kun je deze gratis masterclass voor startende webwinkeliers waarin ik het geheim van een succesvolle webshop deel overslaan.

Sssssjt, niet doorvertellen! Of wel. Moet je lekker zelf weten.

Over de schrijver
Leuk dat je er bent! Ik ben Astrid van der Made, de #1 e-commerce expert van Nederland en België en schrijver van Meer verdienen met je webshop. Mijn missie is: in 5 jaar 10.000 webwinkeliers helpen om hun webshopdoelen aan te tikken en liever nog voorbij te razen. Daarom geef ik online trainingen, 1-op-1-coaching en mail ik twee keer per week één gouden webwinkel-inzicht de wereld in.