Ik schreef mijn sms’jes in een schriftje

Ik schreef mijn sms’jes in een schriftje

Toen ik 16 was, kreeg ik mijn eerste mobiele telefoon. Het was een blauwe Nokia, zo eentje met een antenne waarmee je kon bellen, sms’en, maar vooral: Snake spelen.

Ik vond dat ding echt helemaal geweldig! Het enige nadeel was dat je maar een beperkt aantal sms’jes kon bewaren. En dus schreef ik alle sms’jes die ik kreeg op in een schriftje. Vooral die van die ene jongen die ik leuk vond natuurlijk.

Dat schriftje ligt nu bij mijn ouders op zolder.

Ik ben altijd van het ‘dingen vastleggen’ geweest. Dat kun je neurotisch noemen. Ik noem het verrekte handig.

Oké, die sms’jes heb ik niet zo veel aan. Maar doordat ik dingen vastleg en bewaar, kan ik altijd makkelijk terugkijken.

Mede daardoor heb ik heel scherp welke stappen ik zelf ooit zette om van mijn webshops een succes te maken. Deze stappen doorliep ik twee keer en doorloop ik nu met mijn klanten.

Dit stappenplan deel ik tot op het allerlaatste detail in mijn Webshop Succes Academie. Maar vijf snelle hacks om meer succes te behalen met je webshop deel ik ook in mijn compleet vernieuwde gratis masterclass. Uit deze masterclass haal je het meeste als je al een webshop hebt.

Over de schrijver
Leuk dat je er bent! Ik ben Astrid van der Made, de #1 e-commerce expert van Nederland en België en schrijver van Meer verdienen met je webshop. Mijn missie is: in 5 jaar 10.000 webwinkeliers helpen om hun webshopdoelen aan te tikken en liever nog voorbij te razen. Daarom geef ik online trainingen, 1-op-1-coaching en mail ik twee keer per week één gouden webwinkel-inzicht de wereld in.