Ik wens je een snel weekend

Toen ik nog in loondienst was, werkte ik naar het weekend toe. De hele week lang deed ik dingen voor andere mensen en in het weekend had ik pas weer tijd om dingen te doen die ik zelf leuk en belangrijk vond.

Dat is nu wel anders. 

Ik vind het weekend nog steeds leuk: als ik de kinderen heb, kan ik tijd doorbrengen met de kinderen. En als de kinderen bij hun vader zijn, heb ik de vrijheid om te wandelen of om met een reep chocola en een fles witte wijn op de bank een boekje te lezen.

Heerlijk.

Maar uiteindelijk ben ik altijd blij als het weekend weer voorbij is.

Ik vind niks zo leuk als werken aan mijn business. Dat wil zeggen: ik vind andere dingen ook leuk, maar wel wetende dat ik mijn eigen onderneming run.

Ondernemen geeft mij de vrijheid om mijn leven zo in te richten als ik dat wil. En daar word ik ontzettend blij van. 

Ik hoop dat dat voor jou ook geldt! 

Zo ja: dan wens ik je een weekend dat supersnel weer voorbij gaat.

Zo niet: neem dan eens een kijkje in onze Webwinkel Succes Academie. Daar leer je hoe je je webwinkel voor je laat werken. En hoe je ervoor zorgt dat het niet voelt alsof jij voor je webwinkel werkt. Want dan kun je net zo goed in loondienst gaan.

Een supersnel weekend!

Over de schrijver
Leuk dat je er bent! Ik ben Astrid van der Made, de #1 e-commerce expert van Nederland en België en schrijver van Meer verdienen met je webshop. Mijn missie is: in 5 jaar 10.000 webwinkeliers helpen om hun webshopdoelen aan te tikken en liever nog voorbij te razen. Daarom geef ik online trainingen, 1-op-1-coaching en mail ik twee keer per week één gouden webwinkel-inzicht de wereld in.

Meer webwinkel tips

500+ webwinkel blogs in ons archief