Nee, JIJ bedankt

De afgelopen drie weken gooide ik het roer om. Ik stopte met het weggeven van gratis kennis en ging de mensen op mijn mailinglijst elke dag mailen.

ELKE. DAG.

Terwijl ik al jaren zeg dat je mensen niet moet bombarderen met e-mails.

Ik vond het dan ook best spannend.
Daarom was het extra leuk om zo veel positieve reacties te krijgen.

Mensen herkenden zich in mijn worsteling met het weggeven van gratis kennis omdat iedereen-het-doet, met het ondernemen op je eigen voorwaarden (en hoe dat langzaam tussen je vingers weg kan glippen als je niet uitkijkt).

Mensen bedankten mij voor de spiegel en voor de persoonlijke verhalen.

Wat ik tegen al die mensen zou willen zeggen, is: nee, JIJ bedankt. Bedankt dat jij de afgelopen weken het steuntje in mijn rug was. Bedankt dat jij onderstreepte waar ik voor ben gaan staan: dat mijn kennis waarde heeft en dat ondernemen alleen maar leuk is als je jezelf er nog in herkent.

DANKJEWEL.

Vandaag doe ik je geen aanbod. Vandaag wil ik je alleen maar heel graag een heel fijn weekend wensen.

Want zonder ambitieuze webwinkeliers als jij, zou er helemaal geen Succes met Je webshop zijn. En daar ben ik stiekem een behoorlijke boel dankbaar voor.

Over de schrijver
Leuk dat je er bent! Ik ben Astrid van der Made, de #1 e-commerce expert van Nederland en België en schrijver van Meer verdienen met je webshop. Mijn missie is: in 5 jaar 10.000 webwinkeliers helpen om hun webshopdoelen aan te tikken en liever nog voorbij te razen. Daarom geef ik online trainingen, 1-op-1-coaching en mail ik twee keer per week één gouden webwinkel-inzicht de wereld in.

Meer webwinkel tips

500+ webwinkel blogs in ons archief