Soms pakt het anders uit
Toen iedereen om mij heen begon met het naar links en rechts swipen van potentiële partners, was ik nog keurig getrouwd. Het hele datingapp-gebeuren ging de eerste jaren dan ook een beetje langs mij heen.

Totdat ik in 2020 na een relatie van 17 jaar ineens weer ‘op de markt’ kwam.

Ik zal niet zeggen dat het het eerste was wat ik deed, maar ik maakte behoorlijk rap een Tinder-profiel aan. De mensen om mij heen waren inmiddels aardig moe geswiped, maar ik vond het wel een mooi spelletje om het assortiment aan vrijgezelle mannen door te scrollen op zoek naar iemand om een wijntje mee te drinken.

Mijn allereerste Tinder-date was meteen raak.

Maar dan wel nét een beetje anders.

De romantische klik ontbrak namelijk volledig, maar we hebben de hele avond keihard zitten lachen. Ik heb er dan ook een hele leuke vriendschap aan overgehouden. Inclusief benefits: de beste man is namelijk kok.

Die eerste Tinder-date leverde me dus niet alleen een fijn nieuw mens in mijn leven op, maar betekende ook nog eens een fikse culinaire upgrade van menig doordeweekse avond.

Soms ga je achter het ene aan en rolt er iets heel anders uit.

Dat zien wij ook vaak bij webwinkeliers die instappen in onze Webwinkel Succes Academie. Ze denken bijvoorbeeld dat er van alles schort aan hun marketing, maar komen er uiteindelijk achter dat ze hun conversie moeten verbeteren.

Of ze denken dat ze meer informatie nodig hebben, maar halen alles wat ze nodig hebben uit de structuur en de sociale support die het programma biedt.

Of ze willen een manier vinden om hun webwinkel te promoten zonder hun gezicht te laten zien op social, om er tijdens de cursus achter te komen dat ze zich juist over die angst voor zichtbaarheid heen moeten zetten.

Uiteindelijk transformeert onze Webwinkel Succes Academie iedere webwinkel en iedere webwinkelier. Maar hoe precies? Dat laat zich vaak maar moeilijk voorspellen. En meestal pakt het anders uit dan je verwacht.

Omdat we de laatste maanden keihard gewerkt hebben aan het updaten, verbeteren en aanvullen van ons programma, gaat het lidmaatschap binnenkort in prijs omhoog. Op dit moment krijg je een jaar toegang voor € 1697, vanaf 1 juni wordt dit € 2497.

Stap jij voor die tijd nog in? Dan krijg je als bonus een gratis Webshop Review. Tijdens een telefonische 1-op-1 bespreken we dan de praktische verbeterpunten en concrete tips die ik zie voor jouw webwinkel.

Klinkt goed?
Over de schrijver
Leuk dat je er bent! Ik ben Astrid van der Made, de #1 e-commerce expert van Nederland en België en schrijver van Meer verdienen met je webshop. Mijn missie is: in 5 jaar 10.000 webwinkeliers helpen om hun webshopdoelen aan te tikken en liever nog voorbij te razen. Daarom geef ik online trainingen, 1-op-1-coaching en mail ik twee keer per week één gouden webwinkel-inzicht de wereld in.

Meer webwinkel tips

500+ webwinkel blogs in ons archief