Stop met ploeteren

Ben jij een ploeterende webwinkelier?

Dan gaat er iets mis. 

Terwijl ik dit schrijf, zit ik bij een trampolinepark. Mijn kinderen wilden daar graag naartoe en zijn nu vol overgave aan het ‘jumpen’. Zodra dehydratatie dreigt, breng ik ranja. De rest van de tijd roep ik af en toe ‘woooow’ en ‘knap hoor’ en werk ik op mijn laptop.

Ik vind dit echt ideaal. Als ondernemer heb ik de mogelijkheid om én lange dagen te maken én veel uren door te brengen met mijn kinderen. Bijvoorbeeld door met een kan ranja en een laptop mee te gaan en mijn to do’s af te werken terwijl zij jumpen. 

Op deze manier merken mijn kinderen er weinig van dat ik best wat uren maak en kan ik toch zonder problemen mijn eigen bedrijf runnen. 

Precies dat vind ik zo fantastisch aan ondernemen: de vrijheid om je leven tot op de millimeter zo in te richten als jij fijn vindt.

Herken jij je daar niet in? Dan val jij waarschijnlijk in de categorie die ik ‘ploeterende webwinkeliers’ noem.

Helaas is die categorie behoorlijk (en onnodig) overbevolkt. 

Heb jij zin om naar een nieuwe categorie te verhuizen? Gelijk heb je! In mijn gratis masterclass voor webwinkeliers besteed ik aandacht aan hoe je van een ploeterende webwinkelier verandert in een succesvolle ondernemer die volledig in control is. 

Jump, jump, jump!

Over de schrijver
Leuk dat je er bent! Ik ben Astrid van der Made, de #1 e-commerce expert van Nederland en België en schrijver van Meer verdienen met je webshop. Mijn missie is: in 5 jaar 10.000 webwinkeliers helpen om hun webshopdoelen aan te tikken en liever nog voorbij te razen. Daarom geef ik online trainingen, 1-op-1-coaching en mail ik twee keer per week één gouden webwinkel-inzicht de wereld in.